Onsdag! :D

Heeeelo
Sorry att jag inte bloggat tidigare men efter skolan stack jag på tjejgrupp och sen fick jag lov att åka hem och plocka upp lite kläder i mitt rum ^^ Sen kom Morfar och Maj-britt :D Dom är här ifrån men bor på Gotland så dom kommer hit ibland :D Så nu har vi fikat och pratat och nu har dom åkt till våran sommarstuga igen :/ Men iallafall så har jag duschat och målat naglarna så nu ska jag snart blåsa håret så jag kan sova sen :) Börjar bli lite trött då jag inte sov så mycket i natt...... Men ja nu ska jag lyssna lite på musik och sen ska jag blåsa håret som sagt :D
God Natt!! :D

No........

Sitter här med non och ska väl försöka läsa igenom den men orkar inte -.-´Sitter vid datorn i stället och tittar och skriver ;) Kan ni gissa om jag vart glad när jag såg att blogg.se hade skaffat en app :D Men sen läser man Iphone app -.- Meeeeen får väl hoppas att den kommer till andra mobiler snart :)
Har faktiskt haft en riktigt rolig dag idag!! :D Idrotten ger jag ingen kommentar till ;) Spanskan var riktigt rolig eller vad säger du Junia Junior ??  ;)) Och hemkunskapen meee ;) Men den blir väl typ alltid kul när man är med Oliwia och två konstiga typer ;))
Neeee nu ska jag väl läsa liiiiiiiite och sen ut och springa liiiiiiiite ;)
Kram!! :D

Måndag

Idag var det måndag igen då.......
Den var väl som vanligt: Arbetspass no engelska svenska hemkunskap -.- Det ända roliga under dagen var hemkunskapen :D Vi fick äntligen göra kladdkaka!! Men då åt jag för mycket så jag har ont i magen :/
Har settat nu och installerat word 2010 på datorn så nu kan jag göra läxan på datorn!! Jippi!!
Imorgon har vi orgentering på morgonen så jag måste cykla så hinner nog inte blogga på morgenen men kanske fixar något inlägg och så bloggar jag när jag kommer hem halv 4 :)


Nu kör vi ;)

Haha japp NU kör vi!
Tänkte börja blogga 100% nu igen hoppas ni kommer gilla mig nu ;) haha jag har faktiskt inte ändrats tror jag :)
Har typ inga blider men ska väl försöka ta några, får försöka hitta någon som vill vara försökskanin till blilderna. Någon Frivillig????!! ;))
Men som tur finns jag Weheartit med underbara bilder som kan hjälpa ibland!
Funderar ;)

Funderar på att börja blogga igen faktiskt ;) Vad säger ni om de?? :)
Men då måste ni skriva vad ni vill att jag ska blogga om!! :)


RSS 2.0