Marias design :D

Så här ser marias design som jag gjorde åt henne ut: :D


Klicka på bilden för att se hela designen :D



Länkbyte 2 :D


Dagens 2 länkbyte är till söta anjus blogg :D klicka HÄR för att komma dit! :D

Länkbyte 1 :D


Det första länkbytet för dagen är till denna snygga tjej!! klicka HÄR för att komma till hennes blogg :D


Dagens...


OUTFIT!:D
Okej hade den här outfiten efter jag hade blivit dyngsur ;) förklarar sen! :)

Lite konsitig bild men tog med lilla kameran istället för min älskade kamera ;)

Kan flugor bitas? :/



God morgon! :D eller rättare sagt god förmiddag ;) Har inte kunnat bloggat nu på morgonen då jag suttit och lagt in en design, Ni kommer säkert att få se den sen ska bara höra så att den  är okej! :D
Idag ska jag inte göra något eller typ bara packa det sista. Så typ nu ska jag hoppa in i min gaderob och leta efter lite kläder som inte blir det lättaste ska jag lova ;) om ni undrar rubriken är det för att jag har flugor inne på mitt rum och nu känns det som jag har fått ett bet :/

Länkbyte!! :D

Tänkte börja med länkbyten igen :D så säg bara till om ni vill göra ett!! :D


Onsdag!! :D


Hejsan! :D har legt och solat hela dagen idag så har inte varit inne vid datorn ;) Men har som sagt legat ute och solat men har även varit och handlat lite små saker te.x minneskort till ds och läppbalsam typ ;)
Men nu ska jag fixa en design som jag skulle ha fixat för ett tag sen men ska göra det nu ;)


Tisdag! :D

Gud vad dålig uppdatering det är just nu på bloggen men det kanske ni förstår så det är så fint väder ute just nu :)
Har typ bara legat ute och solat idag så skönt!!! Sen under eftermiddan tänkte jag leta efter en bok och gick ner i källaren och hittade jätte många böcker som jag hade glömt av :D så nu har jag att läsa!! Te.x hittade jag 2 gossip girl böcker!! Hade helt glömt bort dom, tror inte ens jag har läst ut den sista :/ men kommer nu ihåg att jag läste den första på öland förra året! så tänker läsa dom nu påvägen ner! :D
Har typ inga bilder som jag inte visat men det kommer komma nya!

Godmorgon :D


Hoppas alla har sovit gott! Har faktiskt inte sovigt så gott då jag inte somnade fören halv1 och sen vid 5 började jag vakna varje timme typ :/ men jag kunde sova lite till 10 iallafall då jag gick upp och satt mig vid tv:en :D Nu ska jag nog fixa lite frukost och sen vet jag inte vad som händer! :)


Fin väder!! :D

Dålig uppdatering jag vet men det är så fint väder ute så då känner jag inte riktigt för att sitta inne vid datorn! Men jag har iallafall försökt att svara på kommentarer i mobilen :D tror det gick bra eller vad säger ni? fick ni nå konstiga kommentarer ;)
Nu är det 5 dagar tills jag åker!! gud vad jag längtar!! :D bara det att vi ska åka 6 på morgonen -.-´men men jag får väl sova i bilen ;)
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra mamma och pappa ska bort en stund och jag har ingenaning vad jag ska göra :/ men jag kommer väl på något! :)

Veckansbloggvinnaren!! :D

HÄR  Hittar ni veckans bloggvinnaren!!! :D

Grattis till dig!! :D 
Kör ingen ny omgång nu då jag åker nästa helg till öland och kommer då kanske inte hinna utse vinnaren! :) 
 


Söndag! :D

Hejsan!
Har alla haft en bra dag? :D Idag har jag iallafall typ varit hos min mormor och sen har jag städat och fixat ute :) därför den dåliga uppdateringen :)
Men sitter nu iallafall och tittar på pretty little liars :) Det verkar vara helt okej! :)

Frågestund!! :D

Vi gör en liten frågestund nusom slutar nån gång ;)
Den som ställer flest frågor och den som ställer den roligaste frågan får en länk ;) Så det blir lite roligare ;)
Så NU kör vi!!


Glöm inte att rösta på veckansbloggfinalisterna! :D

HÄR  Kommer ni direkt dit :D


Lördag!! :D

Hejsan svejsan allihopa!! :D
Hoppas alla hade en bra midsommar!! :) min var helt okej gjorde inge speciellt utan var bara hemma med mamma och pappa :P men det var väl lite mysigt.
Idag har jag typ börjat packat tills på lördag för då åker jag!!! :D Sen var vi typ upp på stan för att kolla om något var öppet men det var det typ inte :/
Nu sitter/ligger vid datorn och undrar vad jag ska göra? men det blir väl att fixa med foton :D
Så nu ska jag väl svara på kommentarer! :D
Kram!

Kände att jag hade väldig mörka kläder på mig idag så jag målade naglarna i neon rosa färg :) Bilden visar inte riktigt färgen ;)

Midsommar! :D

GLAD MIDSOMMAR ALLA!! :D
Hoppas alla får en underbar dag! :D Själv ska jag bara vara hemma med familjen :)
Har inte berättat vad jag gjorde igår ;) Typ 10 vaknade jag och åt frukost jag behövde inte göra frukost åt pappa, Sen tittade jag lite på Gossip girl :D Typ halv 12 smsade jag oliwia som frågade om inte jag kunde komma till församlingsgården då det regnade så dom var inte på stranden, Men iallafall gick jag dit en stund och vi hade riktigt kul ;) det var typ jag oliwia tobbe linus och jocke som var där först men sen kom emil också, jag och oliwia skrev en riktigt fin dikt!! ;)

Men nu ska jag fixa med en design och svara på kommentarer! :)

Veckansbloggfinalisterna!! :D

Wiho nu går det att publicera bilder så nu kör vi!! :D

Här är dom 5 finalisterna:

1.


Lifeisamovie.blogg.se

2.

Claudiias.blogg.se

3.

Munky.blogg.se

4.

Jonssonsfoton.blogg.se

5.

Nexttotheblueeyes.blogg.se


Grattis till er :D och till er andra det finns en ny chans på söndag!! :D

Nu till reglerna:
♥ Man får bara rösta en gång
♥ Man får rösta på sig själv

Sen tror jag inte att det är något mer! :D Så börja samla röster! :D


Veckansblogg

Det går inte att ha bilder i inlägg för mig just nu....
Så veckansblogg får vänta.... :/


Dagenslåt! :D



Hade glömt av den här låten helt sen tittade jag på gossip girl första gången för typ ett år sen och vart påmind om den och lyssnade på den hela tiden :) sen gillar jag scenen för då ser man hur kär chuck är i blair :)

22.00

Har alla haft en bra dag? :D Det har jag eller det har inte hänt så mycket! :D Bakade kladdkaka som jag skrev förut och sen har jag bara legat och slappat!! :D Nu ligger jag och tittar lite på gossip girl och ska fixa lite med designer ;) HINNER NOG FORTFARANDE MED NÅGON DESIGN TILL OM NÅGON VILL HA? :) tänkte inte göra några designer sen när jag åker till öland och vill vara säker att jag hinner klar med dom designerna jag ska göra men någon till hinner jag nog :)
Ska nog gå och lägga mig lite tidigare idag då jag tror jag råkade lova pappa att jag skulle fixa frukosten imorgon ;)
Tror inte jag skriver något mer idag men imorgon :D

Länkbyte! :D


Jag tycker ni ska titta in på den HÄR härliga bloggen :) Hon ska just börja med bloggdesigner och jag tycker ni ska titta in på bloggen och lämna en liten kommentar  :D Så klicka HÄR :D

Onsdag :D

Allt bra med er? :D med mig är det toppen!! Har hunnit gjort en kladdkaka som vart mums!! :D
Shit jag har inte gjort en design på 4 dagar! ;) det måste typ vara rekord då jag brukar sitta och testa mig fram till olika designer ;) NÅN SOM VILL HA EN DESIGN SÅ JAG FÅR NÅGOT ATT GÖRA? ;)
Hehe nejdå men om någon vill ha en är det bara att kommentera :D
Idag ska jag bara vara hemma och vila! har ont i knäna sen jag sprang igår ;) måste vara ett bevis att jag är lite otränad ;) tror jag ska titta lite på någon film eller något!

Jag har varit duktigt ja ;)

Idag har jag varit duktigt tycker jag ;) först så skulle jag på agility träning men det var så mycket folk där så medans mamma tränade lite agility sprang jag med Melody typ 1 km men endå ;) det vart lite varmt för henne så vi sprang inge längre :) Sen när vi skulle äta så åkte vi förbi sudway och skulle köpa mackor men jag köpte en sallad i stället så nu har jag varit nyttig tycker jag ;) Så nu tycker jag att jag kan få unna mig lite godis ;)
Skriver senare!! :D

Min söta lilla prutt ;)

Veckans blogg!!

Fick lite idér vad jag kan gör med min blogg så nu har jag kommit på en sak iallafall:

Efter som det är 4 veckor på en månad blir det 4 vinnare och av dom 4 drar vi en månadensblogg :D sen av dom 12 månadens bloggar sista december drar vi en årets blogg :D fattar ni? :D Så anmäl er nu!! :D



En som kommenterade just råkade bli anomyn så om du vet att du just kommenterade skriv det i en kommentar!! :D


Tisdag :D

Wiho nu går det att kommentera märkte jag :D så nu ska jag publecera inlägget som inte gick att kommentera igår :D det kommer snart!! :D
Idag fick jag sova till 10 i allafall + att det är bra väder idag!! Jippi!! :D
Har duschat och legat ute en litenstund nu på morgonen och nu ska jag svara på några kommentarer och läsa lite :D
Skriver senare! :D

-.-

Gud vad sur jag blir just nu!!! Det går inte att kommentera det senaste inlägget!! men det var en till som hade det problemet så det kanske är något konstig just nu :/ men får se om detta går att kommentera :D

Dagens fråga!!



VAD VILL NI HA PÅ BLOGGEN? VILL NI HA EN VECKANS BLOGG? FRÅGESTUND? EN TÄVLING OM EN DESIGN? GE TIPS!! :D

Dessies låt!

Nu har äntligen Dessies låt släppts- Whatcha got!
Det har även släpptes en remix vilken tycker ni bäst om: ?
Den vanliga:


Eller Remixen:



Då mitt intenet är lite segt just nu har jag inte riktigt kunnat titta på hela samtidigt utan lite del för del men den vanliga får av mig:
♥♥♥/♥♥♥♥♥
Egenligen 2 och ett halvt men jag la till ett halv hjärta ;) Men jag tycker denna låt är riktigt bra jämfört med andra bloggares låtar och jag gillar faktikt låten rättså mycket. Videon var då inte jätte bra hon mimade lite konstigt på vissa ställen men själv idén var bra :D
Remixen får av mig:
♥♥♥ 1/2/ ♥♥♥♥♥
Då låten har fått ett bättre beat men den låter lite enformig, men annars är den  riktigt bra! Finns ingen video så hennes bild är under hela låten och bilden är jätte fin enligt mig!

Men kom ihåg alla har olika smaker! ;)

måndag :D

Några kanske just har vaknat så jag säger så här : GOD MORGON :D Själv väckte pappa mig kvart över 9 imorse fattar inte varför men han kanske inte ville att jag skulle sova hela dagen ;) snäll min pappa är ;)
Har inte gjort så mycket idag mest tittat på tv :)
Men nu ska jag sätta mig ute och läsa lite :) Ses sen!

gammal bild när det var så där jätte varmt ute ;)

God natt!

God natt :D skriver när jag kan imorgon :D

NY DESIGN VAD TYCKS? :D

Gjorde en ny design lite snabbt men vart inte helt 100% nöjd men den duger just nu :)
Men vad tycker NI? ser den konstig ut?
Har lite små detaljer kvar men jag fixar det imorgon ;)


Ser ni den inte tryck F5 :D

Söndag! :D

Idag är det som sagt söndag och det är 13 dagar kvar tills jag åker till öland... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Vaknade typ halv 11 idag och ska snart äta lite frukost! Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag kommer nog på något :)

Har lite bildbrist ;)

Hoppas ni har en bra fredag :D

Hoppas ni har en bra fredag :D
Det har jag :D sitter/ ligger i min sköna säng och äter ballerina kakor med mjölk! Yummi!!
Men nu ska jag titta lite på kvällen är din och trixa på datorn :D
ha en bra kväll!!

Gammal dagens blogg ;)

Detta är en rättså gammal dagens blogg men jag tänkte dra vinnare i allafall ;)

Vinnare 1

Vinnare 2


Grattis till er :D

Länkbyte 2 :D


Dagens andra länkbyte är till 4 st :D  Gustav Arvid Lovisa och Victor! tror jag har fått med rätt namn :D
Men deras blogg är om deras liv på västkusten :D Tycker ni ska besöka deras blogg HÄR :D

Länkbyte! :D


Detta länkbyte är en jätte söt tjej som heter Matilda som bloggar om sitt härliga liv :D
Hoppas ni besöker henns blogg HÄR ! :D

Lördag!! :D

Gud det är lördag den känns jätte konstigt ;) vaknade för inte så länge sen och ska väl snart äta lite frukost och fixa lite med en design :)
Idag är mamma och pappa borta så jag ska vara hemma och bara mysa med dom hundarna som är kvar ;) Sen ska jag nog tvinga mamma att åka till stan så jag kan få hyra film! :D
Men nu ska jag äta frukost det börjar kurra i magen!

Sov gott :D

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag tänker nog sova snart :)
Har haft en riktigt bra dag! Idag var sista gången på Agilityn lite sorligt men det börjar till hösten igen så jag längtar pyttttttttttttttttte lite till sommarlovet är slut ;)
Köpte en ny bok idag som heter : fyra dagar, fyra nätter så håll koll på en bokresension :D

Nu blir det att sova :D god natt! :D

Glöm inte att besöka Junias blogg i inlägget under:
|
|
|
|
V

Junias Design

Fick en kompis att starta blogg eller hon har tänkt på det ett tag så igår hjäpte jag henne med designen och namnet så nu är hennes blogg klar :D
Så här vart designen att se ut:


Och nu tycker jag att ni ska besöka hennes blogg HÄR :D

Fredag :D

God morgon, god förmiddag eller vad man ska säga ;) några av er kanske just har vaknat och andra varit uppe ett tag som jag ;) vaknade typ halv 10 och sen åkte jag och pappa upp på stan och åt sommarlovs lunch som vi egntligen skulle ha ätit i onsdags :)
Nu har jag iallafall gjort klart designen som jag höll på med :) ska snart visa den ska bara höra så den är okej ;)
Men nu ska jag nog läsa lite Solo som kom idag!

Godnatt :D

Har varit med Filippa en stund idag :D mycket mysigt ;) nu under kvällen har jag fixat en design åt en blogg ;) som jag visar imorgon :P
Men nu ska jag sova så får vi se när jag skriver imorgon ;)

Torsdag :D

Hejsan! Hoppas alla har det bra! :D
Hade en trevlig kväll igår men kameran stannade hemma :/  Idag har jag inget att göra.... vet inte riktigt vad jag ska göra.
Så nu på brist på sysselsättning ska jag städa mitt rum ;) får se om jag hittar på något senare på dagen :D
Ses! ;)

En liten bild från att jag och junia tog kort igår :P Vet inte riktigt om jag får visa bilderna på Junia, men hoppas det för dom blev jättefina :D

Sooooommmmmmaaaaar !!! :D

NU HAR JAG SOMMARLOV :D
DET FIRAR JAG OCH JUNIA GENOM ATT DANSA DANSMATTA :D  SENARE I KVÄLL STICKER JAG TILL SARA OCH GRILLAR BILDER KOMMER :D

Tillbaka :D

Nu är jag tillbaka :D
Har haft lite att göra men nu får jag sommarlov snart :D imorgon ska vi ha skolavslutning bara sen är jag klar :)

Hoppas ni har haft det bra! Igår var jag hos tandläkaren och fixa tandställningen så nu har jag jätte ont i munnen :/ ni kanske inte visste att jag hade tandställning? ;)

Muppadbild.se ;)

Men nu ska jag försöka äta upp min lunch sen ska jag nog vila litegran :)

Bloggar när jag kan..

Förlåt för mitt dåliga bloggande men jag mår inte jätte bra har ont i halsen och är jättevarm så ska nog sova snart så får vi se om jag bloggar imorgon :)

Länkbyte ;D


Nu tycker jag att ni ska gå in och kolla på dessa tjejers blogg :D Klicka HÄR :D

Länkbyte :D


Detta är en trevlig tjej som heter Felicia :D Tycker att ni ska besöka hennes blogg HÄR  :D

Länkbyte :D

'

Detta är en söt tjej som heter Veronika som jag tycker att ni ska besöka HÄR  :D


Jag gör länkbyte med alla :D så om du vill göra ett säg bara till :D

Länkbyte :D



Detta är en söt tjej som bloggar om sitt liv :D gå i HÄR för att komma till hennes blogg :D


Jag gör jätte gärna länkbyte med dig om du vill :D

Dagens blogg! :D

Vinnare 1

Vinnare 2
 
Grattis till er :D

Dagenslåt




Min favoritlåt just nu.. Lyssna på den förstår ni.....

Frilufsdag :D

Hejsan alla söta :D
Har varit på frilufsdag hela dagen så ni kan gissa hur mina fötter känner sig just nu :/ så just nu sitter jag i soffan och funderar om jag ska ta lite glass ;) eller vad säger du Filippa? ;)
ne nu ska jag ta glass :D allas länkbyten kommer i kväll det började åska igår så jag hade typ inge batterie på datorn så jag stängde av den ;) berättar dagen sen :D
Ses ! :D

Fick en fråga.

Fick en fråga om jag gör bloggdesigner till andra och det kan jag väl göra om någon vill :D det är bara att skriva en kommentar eller skicka i väg ett mail till min blogg mail : [email protected]  Bakom rebecka är det ett sånt här: _ :) så gör jag en gratis design så fort jag kan :D

Dagens blogg!:D

Vinnare 1

Vinnare 2

Grattis till er och anmäl er gärna igen! :D

Länkbyte! :D

Glöm inte att jag kör länkbyten :D det är bara att kommentera att ni vill göra ett så fixar vi det ;)

Skolan! :D

Nu börjar min skola och först på dagen är matte med matteprov muntligt :/ Vi ska jobba två och två Och jag gissar att dom har parat ihopp oss kille och tjej så vi får se hur det här går :(

Men jag ska skynda mig hem efter skolan så jag hinner blogg innan jag sticker i väg på agility träning ;) Ses :D

Skolan :(

Imorgon börjar skolan igen :( men det är iallafall inte länge kvar till sommarlovet :D
Tisdag: Vanlig dag :D
Onsdag: Ska vi typ vara på en strand hela dagen :D 
Torsdag: vanlig dag :D
Fredag: Vanlig dag :D
Måndag: Vet inte ;)
Tisdag: Städning :D
Onsdag: SKOLAVSLUTNING :D

Och den 2 juli åker vi ner till Öland :D Gud vad jag längtar :D Någon mer som ska dit i sommar? :D
Läntar efter att bara dyka ner i havet :)
Men nu ska jag snart stänga av datorn och titta på tv i stället :D Sov gott allihopa :D

Dagens blogg :D

Vinnare 1

Vinnare 2


Grattis :D anmäl er gärna igen :D

Klar :D

Nu är vi klara utomhus eller jag solade mest så nu är jag klar med solandet ;)
Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra har ni något tips? :D Just det jag måste läsa lite matte kom på att jag har ju prov i morgonbitti.... Så nu vet jag vad jag ska göra jag ska plugga små och stora tal -.-´

Godmorgon :D

Hejsan Hoppsan :D
ALLT BRA MED ER? Med mig är det toppen :D bra va? ;) Vad ska ni göra idag?  själv ska jag fixa i trädgården.... på onsdag kommer allt jord som vi ska ha så nu måste vi ta bort stenar och sånt....
Men iallafall kanske man blir lite brunare om man är ute typ hela dagen :D
Men nu ska jag svara på alla era fina kommentarer :D
Ses senare :D

Shoppingen :D

Här kommer 2 av sakerna jag köpte :

Bikiniöverdelen :D

Underdelen :D

Och nu till min skolavslutningsklänning:
 
Så köpte jag shorts också men dom får ni se sen :D

Alla länkar :D

Alla som skrev vilken bikini dom tyckte skulle få en länk så här kommer alla :
http://minradio.blogg.se/
http://giggisenn.blogg.se/
http://theresehyden.com/
http://ofourblog.webblogg.se/
http://epicshiit.blogg.se/
http://cajjsaz.blogg.se/
http://carolineanderssonfoto.blogg.se/
http://kaarinlundgrens.blogg.se/
http://kysha.devote.se/
http://lienes.blogg.se/
http://amandablevnamnet.blogg.se/
http://pixelgnome.blogg.se/
http://pinkpiercing.se/
http://alfranzon.blogg.se/
http://photoshoes.blogg.se/
http://nightmarecandyy.blogg.se/
http://yessicaas.blogg.se/
http://emmwahmattsson.blogg.se/
http://danamisaghi.blogg.se/ 

Tror det var alla :D några hade råkat bli anonyma så om du vet att du skrev säg till så lägger jag till dig :D

Dagens blogg! :D

Vinnare 1

Vinnare 2

Grattis till er :D anmäl er igen ;)

shoppingtur :D

Är hemma nu efter shoppingturen :D vart ingen av dom två bikinisarna :/ den ena fanns inte och den andra var lite konstig i affären :/ Men det var en annan fin :D visar er sen :D `Tack för alla era åsikter :D era länkar kommer i kväll :D

Nu sticker jag snart i väg på agilityträning så skriver när jag kommer hem :D

Vilken?

Vilken av dom här tycker ni att jag ska välja?


1.

eller
2.

Vilken av dom tycker ni att jag ska välja?
ALLA SOM SVARA FÅR EN LÄNKNING I ETT INLÄGG I MORGON!! :D


Dagens blogg! :D

Vinnare 1

Vinnare 2

Grattis till er :D och kom ihåg ni kan anmäla er igen :D


Lördag fast söndag

Det känns verkligen som det är söndag ídag! jag är beredd att gå till skolan imorgon men det kommer jag inte behöva ;)
Hoppas alla har haft en underbar dag! Det har jag eller har  inte gjort så mycket förutom att åkt och handla lite. det enda jag handlade var naturgodis och en sån här:

Den var faktisk riktigt god :D
Men nu snart ska vi grilla lite så jag skriver mer efter det :D GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DAGENSBLOGG VINNARNA KOMMER TYP 7 I KVÄLL :D

Bråttom...

Sticker iväg och handlar litegran nu men jag ville bara slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever ;)


God natt :)



Haft en bra dag?

Det har jag :D min dag har sett så här ut :

Det blåa är vatten så ni ska komma ihåg att dricka ;)

Länkbyte! :D


Dagens länkbyte är en jätte söt tjej som heter Malva ( häftigt namn va? ) som har några av dom finaste bilderna :D
Så nu tycker jag att ni ska gå in och checka in hennes blogg :D
HÄR KOMMER NI DIT!! :D 

Dagens blogg! :D

Vinnare 1

Vinnare 2




Vinnarna får också anmäla sig igen :D

Jordgubbsmilkshake :D

Jag hoppas ni dricker mycket nu när det är så varmt! :D
Tänkt tipsa om ett recept som jag gjorde idag på jordgubbsmilkshake: 


Du behöver :

Jordgubbar

Glass
Och lite mjölk om du vill

En mixer
Glas och sked

Börja med att ha i glass i mixern

Ta sedan bort det gröna på jordgubben

Ha sedan i jordgubbarna i mixer

Och börja mixa tills du är nöjd
 
Ha i lite mjölk om du vill
Och sedan har du en härlig milkshake :D


Påminnelser ;)

♦Ni har väl inte glömt att jag har bloglovin? :D tryck bara på knappen under länkar så är ni typ klara :D Så klart följer jag eran blogg när ni följer min blogg :D

♦Om ni vill göra länkbyte säg till :D reglerna är bara att jag eller du gör ett inlägg först och sen gör den andra :D

♦Dagens dagens blogg slutar i kväll anmäl dig nu :D Rulla ner sidan lite bara så hittar du inlägget :D


Hoppas ni anmäler er, följer min blogg , eller vil göra ett länkbyte men så klart kan ni ju också göra alla dom här sakerna :D Säg bara till :D

god morgon världen!

hejsan hoppsan :D
Allt bra med er mina underbara söta snälla läsare? :D
Med mig är det toppen! :) Pappa väckte mig kvart i 10 med frukost ute i det härliga vädret :D på datorn står det att det redan är 20 grader :O Så nu ska jag nog ut och sätta mig i solen med datorn och svara på härliga kommentarer :D
Soliga kramar Rebecka

DEN FÖRSTA SOM GISSAR RÄTT VAD DET HÄR ÄR FÖR FYR VINNER EN LÄNKNING!! :D


titta vem som var på framsidan av bloggportalen ;)

Okej det var för att jag precis hade regesterat mig men ändå ;)


Kläder :D

Lite söta kläder :

Den här skulle vara sötare om den var vit och rak uppe :D

Tänk att gå runt på öland i den här :O

Den här skulle också vara söt svart och vit :D

Gud så söt :O
Som ni kanske märkt gillar jag svart vita klänningar :P
Nu till annat smått och gott :D





Tror jag måste åka och shoppa ;)


Glöm inte att anmäla er till DAGENS BLOGG !! DIREKTLÄNK

Länkbyte :D


Dagens andra länkbyte tillhör en tjej som heter Malin som bloggar om lite allt möjligt :D
Så gå in och läs hennes blogg nu :D
Malin 

Länkbyte! :D


Nu kommer ett länkbyte som en av mina bästa vänner ska få ;) Hon heter Lilla Söta Filippa och bloggar om mode och sitt liv :D Så gå i och läs hennes blogg och lämna en kommentar :D
FILIPPA 

Dagens blogg!


bilder :)

Hejsan!
Idag efter maten ( grillat ;) ) gick jag ut och tog lite kort så jag gissar att jag kan visa er några av dom ;) eller vill ni se dom ;)
har inte hunnit fixat dom än men visar efter bilder senare. nu kommer dom :



Nu hundbilder ;)

joline

bella

melody Hon hade majs på tanden om ni undrar vad det gula är ;)

Nessie
Orkar inte ladda upp nå fler bilder just nu men nu ska jag fixa lite med dom :D
Och så ska jag äta jordgubbar och vaniljglass :* yummi


Ny design :D

Har gjort en lite ny design och nu undrar jag vad NI tycker är den här eller den jag hade förut snyggast? =)
Jag hoppas att ni svarar ärligt vad ni tycker :D
Gjorde den här för att få en lite ljusare blogg och lite nyare ;) OM NI INTE SER NÅGON SKILLNAD TRYCK F5 ;) 
Kram! :D

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! :D hoppas ni har sovit gott :Det har jag iallafall ;)
orkade inte följa med på agility tävlingen så jag stannade hemma istället. Nu ska jag titta på gossip girl avsnittet som jag missade i söndags :) skriver mer senare! :D
Kram!

Godnatt

åker kanske iväg och tittar på agility tävling imorgon men jag vet inte om jag orkar :P vi får se hur det blir med det ;)
glöm inte att jag kör länkbyte som om du vill göra ett är det bara att säga till :D

Sov gott allihopa så skriver jag imorgon :D

dagens hemma outfit :D


Det var så varmt när jag kom hem från skolan så bytte om till detta :D Shorts bikini och ett linne ;) bikinin syns inte men ändå :)

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRlÅT!

Förlåt allihopa för mitt dåliga bloggande men det är rättså mycket pluggande nu i slutet av terminen men nu är det typ inget kvar, ett litet matte prov på tisdag bara sen är det över :D
TÄNKTE SVARA PÅ ERA KOMMENTARER NU DOM KAN BLI LITE KONSTIGA MEN DET ÄR JU FÖR DET ÄR ETT TAG SEN NI STÄLLDE DOM ;) 
men nu iallafall har jag tänkt att blogga som vanligt :D
hoppas ni förstår och iallafall vill fortsätta läsa min blogg :D
KRAM Rebecka :D

RSS 2.0